Z lásky k ženě: Víkendový pobyt s programem

Přijďte se nechat hýčkat při medové masáži, načerpat energii po dlouhé zimě v krásném prostředí lipenské přehrady, pochutnat si na lahodném jídle a odpočinout si od všedních dnů.

Termín: 13.-15. 4. 2018
Cena: 4 290 Kč (3 990 Kč při rezervaci do 20. 3. 2018)

Program:

Pátek 13. 4.
18h Večeře, která se bude podávat v příjemném prostředí hotelové restaurace.
Menu budeme připravovat zvlášť pro tento víkend, pokud tedy máte dietní nebo zdravotní omezení, informujte nás prosím s předstihem, děkujeme.
20h Přivítání po večeři – uvítání růží a dárkovým balíčkem s překvapením. Povídání o programu, objednání na medové masáže a saunu.
Sobota 14. 4.
7-9h Snídaně v hotelové restauraci.
Od 8,30h výroba vlastní koupelové soli, medové masáže (dle objednání).
12h-13h Oběd není zahrnut v ceně, ale v restauraci pro Vás bude připraveno speciální menu, ze kterého si můžete vybrat.
14h-15,30h Přednáška o stravě trochu jinak aneb mixování není jen pro batolata včetně ukázky a ochutnávky.
16h-17h Procházka kolem lipenské přehrady.
18h-19h Večeře v hotelové restauraci.
20h Setkání s ženou, povídání o cestě k sobě, ukázka karetních výkladů.
Neděle 15. 4.
7h-9h Snídaně v hotelové restauraci.
10-12h Relax setkání před rozloučením, shrnutí víkendu, nabídka dalších setkání, podle zájmu procházka venku.

Víkendem Vás provede Andrea Stupková, Veronika Ilková, Daniela Mášová Šimonová a kolektiv hotelu Star.

Medové masáže
Med je nejcennější surovinou, kterou nás pilné včelky zásobují. Člověk objevil blahodárné účinky medu i jeho skvělou chuť již před několika tisíci let, a od té doby je nedílnou součástí lidských dějin, kdy měl vždy výsadní. Medová masáž je nejúčinnější v oblasti zad, kde se nacházejí reflexní zóny ovlivňující činnost jednotlivých orgánů, a napomáhá tak celkové regeneraci a relaxaci. Med dokáže z organismu doslova vytáhnout všechny škodliviny. Používám výhradně domácí med od českých včelařů.
Andrea Stupková

Účinky mořské soli do koupele

Slaná mořská voda obsahuje velké množství stopových prvků a minerálů. Vysoké zastoupení v ní mají např.: vápník, sodík, hořčík, draslík, jód, brom či železo. Vyvážená kombinace těchto cenných látek lidský organismus revitalizuje a obnovuje jeho rovnováhu. Unikátní složení minerálů v mořské soli do koupele přispívá především k lepšímu prokrvení, vyčištění a vyživení pokožky. Minerály obsažené v mořské soli procházejí do hlubokých vrstev kůže, kde na sebe vážou vlhkost. Díky tomu po koupeli zanechávají pokožku jemnou, vláčnou a znatelně mladšího vzhledu.

Mořská sůl navíc působí antibakteriálně, urychluje tím hojení ran a kůži celkově regeneruje. Pravidelné užívání zlepšuje stav při kožních onemocněních. Koupele ve slané vodě mají dezinfekční a stahující účinky a omezují praskání jemných cévek. Díky tomuto účinku je mořská sůl vhodná pro použití do sedacích koupelí, které pomáhají při gynekologických problémech, zánětech močových cest a při hemeroidech.
Veronika Ilková

Detoxikace skrze stravování
Jídlo je naší výživou na tělesné úrovni a vhodnou stravou můžeme svému tělu pomoci v očistě a lepší regeneraci. Zvláště teď na jaře je vhodná doba udělat po zimě malý restart. V přednášce se dovíme co a jak při odlehčení jídelníčku volit a připravovat tak, aby nám to nejen podpořilo zdraví, ale také chutnalo a udělalo radost. Součástí přednášky bude praktická ukázka a ochutnávka.
Daniela Mášová Šimonová

Dále nabízíme:

  • WI FI připojení zdarma
  • Parkování u hotelu zdarma

Pro rezervaci nás kontaktujte: +420 608 475 012, hotelstarlipno@gmail.com
Pro další informace sledujte událost na Facebooku.